Awards and nominations 

Jacob Hartog award 2024

De jury van de Jacob Hartog Prijs 2024: “De krachtige beeldtaal, de eigenzinnigheid, het lef en de humor van de kunstenaar is aantrekkelijk en hedendaags. Door de titel in combinatie met het onderwerp van het afgebeelde treedt je als toeschouwer in de compleet eigen wereld van de kunstenaar. De tegenstellingen tussen het mondaine en het epische, in combinatie met de traditionele textieltechnieken die in een uiterst hedendaagse vormgeving worden gegoten maken het tot een heel spannend en boeiend werk.” 

SBK Otto Hetterscheid prijs 2023
“De jury van de Otto Hetterscheid Stichting: “De eigenzinnigheid, veelzijdigheid en gedrevenheid van deze kunstenaar zien wij als een belangrijke bron voor verdere ontwikkeling.”


Pulchri Rotary Prijs 2023
https://www.pulchri.nl/nl/tentoonstellingen/rotary-pulchri-studio-prijs-2023-art-the-hague/
 
Winner Stichting tot Steun award for upcoming artistic talent 2023
''De commissie was onder de indruk van het kleurenpallet van Isa en haar humor. Ze verweeft letterlijk mythes, dromen en realiteit op een geheel eigen wijze.

Haar geloof dat schoonheid respect afdwingt en de wereld kan redden vindt de commissie een uitgangspunt dat ze graag ondersteunt. Verder was de commissie onder de indruk van de werkdrift van Isa. De werken vergen veel kennis, kunde en zijn erg arbeidsintensief. ''


München masters of the future 2024 nominee